Amonra Energy Ad · BSESOF:AMON

Amonra Energy Ad — Technical Presentation (April 2024)

26 slides from Amonra Energy Ad's technical presentation, April 2024

  1. Slide 1: BESS Product and Solution Introduction

    BESS Product and Solution Introduction Zhang Jinwei (Jeffrey)

  2. Slide 2: Agenda: Applications, Solutions and Products, Advantages

    01 Applications Agenda 02 Solutions and Products 03 Advantages

  3. Slide 3: ESS Applications

    ESS Applications Load shifting and Shift load demand from peak hours to off-peak hours of the day, peak-to- Peak shaving valley arbitrage. PV and wind Store extral power produced by PV or wind and consume there is no/little self-consumption sun or wind, increasing the consumption rate. Power back-up

  4. Slide 4: ESS Applications by power class

    ESS Applications Samll Commercial Commercial Industrial Industrial 30 kW-50 kW 100 kW-400 kW 250 kW-1MW 1MW- Solution 1 Solution 2 Solution 3 Solution 4

  5. Slide 5: Solutions and Products

    01 Applications Agenda 02 Solutions and Products 03 Advantages

  6. Slide 6: Solution 1: 60KWh Energy station-All in One

    Solution 1: 60KWh Energy station-All in One SPECIFICATION Module 3060 5060 Rated voltage 614.4V Voltage range 556.8~662.4V Rated energy 60kWh Cycle life 6000 times Max.PV input power 39kW 65kW AC rated input/output 30kVA 50kVA power Voltage 3L/N/PE; 230/400V Frequency 50/60Hz Dimension (W*H*D) 1200*

  7. Slide 7: Solution 1: 70KWh Battery Rack

    Solution 1: 70KWh Battery Rack Features: ⚫ Easy to install and deploy with large space utilization. ⚫ Unique modular design & flexible function configuration. ⚫ With self-use, peak shifting, forced charging & discharging and other working modes. ⚫ Strong scalability, simple & convenient expansion on

  8. Slide 8: Solution 1: Working in Parallel

    Solution 1: Working in Parallel 1-3 battery cabinets ➢ Both Deye and SOLINTEG inverter can work in parallel. ➢ Maximum 6 inverters recomended can work in parallel.

  9. Slide 9: Solution 2: Battery Cabinet+Electrical Cabinet

    Solution 2: Battery Cabinet+Electrical Cabinet Battery Cabinet: AC connection voltage - 400V PCS DC voltage input- 600-900V Battery pack quantity - 5 Electrical Cabinet: ➢ Power Distribution ➢ PCS ➢ Locol Controller ➢ UPS ➢ MPPT Controller (Optional) Battery Cabinet Electrical Cabinet ➢ STS (Optiona

  10. Slide 10: Solution 2: System Structure (210KW/215KWh BESS+200KW PV)

    Solution 2:System Structure (210KW/215KWh BESS+200KW PV) DC DC 2*50kW (Optional) DC DC 2*50kW DC STS AC 210kW 215kWh Critical Load Normal load

  11. Slide 11: Solution 2: Battery Cabinet-NoahX-L215

    Solution 2: Battery Cabinet-NoahX-L215 Long service life High system safety High energy density Smart management Less LCOS within life span Easily configurable and scalable

  12. Slide 12: Solution 2: Battery Cabinet Structure

    Solution 2: Battery Cabinet Structure Only 5 packs

  13. Slide 13: Solution 2: Battery Cell

    Solution 2: Battery Cell The 280Ah LFP battery will be adopted which has high safety and long-life cycle. Item Parameter 25℃ 0.5P/0.5P&1P/1P 2.5~3.65V cycle 105% Nominal Capacity 280Ah fading 100% 0. 95% 5P Capacity retention Max. charging/discharging current 280 90% Nominal Energy 896Wh 85% Nominal

  14. Slide 14: Solution 2: Battery Pack

    Solution 2: Battery Pack Item Parameter Battery Type lithium iron phosphate Configuration 1P48S Energy Capacity 43kWh Usable Capacity 43 kWh DoD 95% Life Cycle ≥6000 Nominal Voltage 153.6V Operation temperature -30℃ – 60℃ Humidity 0-85% Cooling method Liquid cooling Coolant Water and glycol mix Fire

  15. Slide 15: Solution 2: PCS module

    Solution 2: PCS module Parameters AC grid-connected parameters Rated output power 105 kW Maximumoutput power 116kW Rated voltage AC 400 V Rated output current 145 A AC access method Three-phase four-wire Grid voltage range 380 V (-20%–+15%) Grid frequency range 50 Hz/60 Hz ± 2.5 Hz Total harmonic di

  16. Slide 16: Solution 3: Battery Cabinet+PCS Cabinet+Electrical Cabinet

    Solution 3: Battery Cabinet+PCS Cabinet+ Electrical Cabinet Battery Cabinet DC combiner PCS Cabinet • Power Distribution • Modular PCS from • 215KWh Battery • Battery Management 62.5KW-500KW • BMS system (BSMU) • UPS Transformer, STS ,DCDC system and BESS controller can be configured as optional acc

  17. Slide 17: Solution 3: PCS Cabinet

    Solution 3: PCS Cabinet o> Flexible Configuration + 62.5KW to 500kW by 1 to 8 power modules. + 3P3W AC output for 400/480/208/690Vac interconnection w/ external transformer bt, Extensive Use + Multiple battery strings working in parallel or independently to allow easy power and energy expansion. JE]

  18. Slide 18: Solution 3: Solution Structure (1MW/2.15MWh Example)

    Solution 3: Solution Structure (1MW/2.15MWh Example) 400V Insolation transformer Insolation transformer PCS cabinet PCS cabinet (500kW) (500kW) DC Power Cable AC Power Cable DC combiner EMS DC combiner Communication Cable …… …… 1# battery cabinet 2# battery cabinet 5# battery cabinet 1# battery cabi

  19. Slide 19: Solution 4: Battery Cabinet+PCS Cabinet+Transformer

    Solution 4: Battery Cabinet+PCS Cabinet + Transformer DC combiner PCS Cabinet • Transformer Battery Cabinet • Power Distribution • Modular PCS from • Match with PCS • Battery Management 215KW-1725KW • 344KWh Battery system (BSMU) • BMS • UPS

  20. Slide 20: Solution 4: System Structure (1.72MW/2MWh Example)

    Solution 4: System Structure (1.72MW/2MWh Example) Transformer PCS cabinet ( 1725kW) DC Power Cable AC Power Cable EMS DC combiner Communication Cable …… 1# battery cabinet 2# battery cabinet 6# battery cabinet (344kWh) (344kWh) (344kWh)

  21. Slide 21: Solution 4: Battery Cabinet Introduction

    Solution 4: Battery Cabinet Introduction ➢ 8 battery packs each cabinet.

  22. Slide 22: Solution 4: PCS Cabinet Introduction

    Solution 4: PCS Cabinet Introduction AC parameters NominalACpower 1725kVA ACconnection Three-phasethree-wire OverloadCapability 1897kVA ACvoltage 690(-15%~10%)V ACfrequency 50/60(-5~5)Hz THDi ≤3% ACPF 0.99/-1~1 DC parameters MaxDCpower 1897kW PCS module DCvoltagerange 1000~1500V (Maximum 215kW) Full

  23. Slide 23: Solution 4: Scope of Sunwoda

    Solution 4: Scope of Sunwoda ! For solution 4 required by oversea customer , Sunwoda will only provide DC solution. The scope of work is as below: 1. 344KWh battery cabinet shipped as it is 2. DC combiner cabinet 3. Installation instruction / layout plan

  24. Slide 24: Advantages

    01 Applications Agenda 02 Solutions and Products 03 Advantages

  25. Slide 25: Advantage of Sunwoda BESS Products

    Advantage of Sunwoda BESS Products Flexibility ➢ Meet different charging/discharging rate applications. ➢ Meet on grid/off grid/micro grid scenarios. ➢ Wide range of output power and battery capacity. ➢ Both AC coupling and DC coupling solution are possible. Reliability ➢ Using own cells can ensure

  26. Slide 26: 携手共建可持续发展的美好未来

    携手共建可持续发展的美好未来

Amonra Energy AD — Technical Presentation (April 2024) on 6ix